Кои видове животни най-често се рисуват


PigeonГалерия ГАЛАС АРТ, гр. Стара Загора е открита в началото на 2013 г. За времето на съществуването си, тя оформи активна политика на търсене, подкрепа и дори създаване на нови, необичайни начини за изява на малките творци.

Като израз на идеите си, от 15ти Април 2014 г., галерията стартира ARTCONTESTOR.com, място за онлайн конкурси по изобразително изкуство. Сайтът е насочен към децата на България, независимо от кой етнос са и къде са родени или живеят.

 

Кое е най-рисуваното от големи и малки художници животно?
Отговорът със сигурност ще откриете в настоящия конкурс. Попитайте децата си и ще разберете че и те имат мнение по въпроса.

На ARTCONTESTOR.com, вашите малки творци могат да споделят своята рисунка в състезание с връстниците си от родината. Участието е напълно безплатно, а на сайта са поместени всички подробности за наградите, условията и сроковете на конкурса.

Независимо дали е реален домашен любимец, или е изцяло измислен анимационен герой, вашият малък художник, може да го нарисува през своите очи и фантазия. Цифрова снимка на творбата, заедно с регистрационната форма, се приемат до 30-ти Август 2014 г. на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Децата имат нужда от реализация на таланта си! Нека насърчим развитието на състезателен дух и подкрепим желанието им за изява!