Българско арт издание с покана за „Арт Базел"

art-spisanie-wМеждународно онлайн списание за визуални изкуства „Art Manager 7"има удоволствието да ви представи новия, двойно по-голям като обем и още по-интригуващ брой на изданието ни.

За шестте броя откакто списанието съществува ние получихме покана за участие на най-престижния арт форум в света – „Арт Базел" в раздела за арт медии, бяхме класирани на 20 място в света в „Арт медия топ 50" от един от най-четените арт блогове за изкуство и получихме много отзиви на специалисти в бранша по целия свят, които смятат визията и съдържанието на списанието за повече от добри.

Ежедневно сайтът ни се посещава от представители на повече от 60 страни, а интересът към нас продължава да расте. Основната идея, залегнала в концепцията на списанието ни е да популяризираме световното изкуство в България чрез БГ версията ни, както и да популяризираме българското изкуство по света чрез английската ни версия. Ние не залагаме на комерсиалното, на събитийното, търсим човешките истории, които остават скрити зад постиженията на световните творци. Навлизаме в интимните пространства на тези уникални личности, за да узнаем заедно с нашите читатели какво ги вдъхновява, какво ги радва и какво ги натъжава, за какво мечтаят и в какво вярват. Всяко от тези интервюта е дадено от творците специално за нашето издание. Презентираме прекрасни средища на изкуството, незабравими арт дестинации и безценни артистични находки, завещани ни от нашите предци. Списанието ни е безплатно и достъпно за всеки, който поиска да го прочете. Можете да го четете през всички възможни мобилни устройства и дори да го свалите на компютъра си. Освен основната версия на списанието всяка от статиите в него се качва и като отделна статия в съответната рубрика, за да улесним още повече нашите читатели.

Ние, екипът на списанието, сме насреща за всякаква допълнителна информация и сме на разположение за интервюта, гостувания в предавания и други форми на сътрудничество.

Вярваме, че всички български медии заедно можем да работим за популяризирането на българското изкуство и култура по целия свят и така да ги превърнем във визитната картичка на нашата страна, изграждайки й един изцяло нов и далеч по – позитивен имидж от досегашния!

Българското изкуство е национална кауза! Да я подкрепим!

Даниела Капинчева – Главен редактор
0895 772 989